Welkom op onze website.
                                                                           
                                         
Van Dijke Zaden is een familiebedrijf gespecialiseerd in de produktie van en de handel in bloemzaden, bloemenmengsels en groentezaden. Het bedrijf is opgericht in de jaren '70 en is gevestigd in Sint-Annaland op het eiland Tholen (Zeeland). Het zuidwesten van Nederland is van oorsprong de belangrijkste streek voor de produktie van bloemzaden vanwege het uitstekende klimaat. Naast eigen teelt, worden de zaden vermeerderd door een groep ervaren zaadtelers, zowel open veld als ook kasteelten. De produktie van en de handel in bloemzaden is onze hoofdactiviteit.

Het drogen en schonen vindt plaats op het eigen bedrijf. We beschikken over een drogerij en de juiste schoningsmachines om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen behalen. 

Wij zijn actief in het maken van bloemenmengsels voor de akkerranden en zaadmengsels voor de vergroening GLB. Bloemenmengsels, gras-kruidenmengsels en graan-kruidenmengsels worden zorgvuldig samengesteld, met het doel om o.a. de agrobiodiversiteit te vergroten.

Groentezaden worden vermeerderd uit beschikbaar gesteld basiszaad door onze klanten, bestemd voor de professionele markt.