Fotoboek bloemenzaden

Bloemzaden

Produktievelden van diverse soorten.

De produktie van OP bloemzaden is onze hoofdactiviteit.

Van Dijke Zaden produceert verschillende soorten bloemzaden, zoals een-, twee-, en meerjarige soorten. De produktie vindt hoofdzakelijk plaats in het zuidwesten van Nederland.

Naast eigen teelt worden de bloemzaden op contract vermeerderd bij een groep ervaren zaadtelers en zijn bestemd voor o.a. de bloemenmengsels, pakjeshandel en snijbloementeelt.

Wij zijn gevestigd in het midden het zaadteeltgebied. Een groot voordeel hiervan is dat we een goed overzicht hebben op de voortgang van de produkties, onze produktievelden regelmatig kunnen bezoeken, en daardoor ook nauw betrokken zijn bij het oogsttijdstip. Zodra het zaad geoogst is, wordt het aangeleverd om het proces van drogen en schonen te starten. We beschikken over een goed ingerichte drogerij en de juiste schoningsmachines om een optimale kwaliteit te kunnen behalen.

De kwaliteit van de zaden kunnen we zelf bepalen door onze eigen kiemapparatuur, maar werken ook samen met een onafhankelijk laboratorium voor een officele kiemproef en/of zuiverheidstest.

Op aanvraag vermeerderen we ook bloemzaden uit basiszaad beschikbaar gesteld door onze klanten. (zowel kasteelt als buitenteelt)

Schoning voor derden behoort eveneens tot onze activiteiten, zowel kleine als grote partijen.

Prijzen aanvragen

Prijs aanvragen

Van Dijke Zaden BV logo
Van Dijke Zaden BV
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Van Dijke Zaden BV | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM